SnapSave App
SnapX Android App
Fun Guys
GET - On the Google Play
View

Cara ndownload video Facebook nganggo SnapSave.App

Kepiye carane ndownload Video Facebook? Cukup gunakake SnapSave.App - Pangundhuh video Facebook pertama HD, 2K, 4K Facebook

Langkah 1: Salin Tautan Video

Kanthi PC / Mac & Telpon (iOS, Android): tutul Nuduhake banjur Pilih Salin Link Salin link Facebook

Langkah 2: Tempel link video menyang: SnapSave.App

  • Bukak tab browser anyar, bukak: snapsave.app,
  • Tempel tautan video fb menyang kothak teks sing kasedhiya.
Tempel link Facebook menyang snapsave

Langkah 3: Download Video Facebook

  • Pilih kualitas sing pengin didownload (saka 144p kanggo HD 720p, utawa fullHD 1080p, 2K, 4K - Gumantung saka kualitas asli video ing Facebook sing pengin didownload)
  • Klik Download (utawa RenderDownload Video)
Pilih kualitas sing pengin didownload

Cathetan:

  • Kanggo video kanthi kualitas dhuwur, Facebook ora ngidini ndownload file nganggo swara mula kita kudu ndownload kanthi kapisah, banjur cocog karo video lan swara kasebut sawise. Perlu sawetara wektu kanggo nerjemahake.
  • Yen duwe kesalahan video pribadi, pilih Download Video Pribadi ditampilake utawa bukak menyang: https://snapsave.app/download-private-video banjur tututi pandhuane